a nyár egyik nagy slágere volt idén a budapest nyáron c. szám, mégpedig a jól ismert animal cannibals előadásában. míg a laikus szemlélő csupán jól összedobott zenét hall, és vidám hangulatú klippet lát, a szakavatott szem felfedezi azt, ami várhatóan bombaként robban majd be a köztudatba: ricsipí és qka mc bizony látens csövesek! no de először lássuk a számot:

ugyeugye?
így már valószínűleg sokaknak feltűnt, hányszor taglalják a pénztelen létet:
1. hé nincs nálam geppa!
2. nem para ha nincs nálad kanyi sem...
3. és az open air partikhoz nem kell kápé, ingyen van a BKV!
4. ha kosarazok egész nap marad is kessem

azonban vannak további utalások is a csöves lét szépségeire(?):
5. pisi szag van minden híd lábánál (ezt nyílván csak azok tudják, akik OTT ALSZANAK!)
6. azt szeretem pesten, hogy van elég hely ahol ébredhetsz egy szék alatt (hát ezt se kell komentálni)

és végül a legsokkolóbb, melyhez szükséges a klipp is:
4:29 -nél ricsipí TULIPÁNT ESZIK!!! alig hittem el, de ezzel a látszólag semmitmondó tettel nyílvánvalóan a csövesek atyja előtt tiszteleg.
 

ennek ellenére természetesen makszriszpekt a srácoknak*, ha találkozunk velük feltétlen fizessünk neki egy féldeci kommerszet!


*=már csak azért is, mert már a klip 6. másodpercében megjelenik a dohány utcai zsinagóga ( nagyon helyesen)
 

 

 

a csöves fogalma

2009.06.30. 00:23

no, mielőtt esetleg felháborodott levelek tömegét kapjuk (erre mondjuk a nézettségi mutatók alapján kevés az esély), gyorsan tisztáznám, hogy is értjük mi ezt a szót: csöves.

hiszen természetesen nem célunk szerencsétlenül járt hajléktalanokon szórakozni, számunkra a csöves mást jelent. talán a ti társaságotokban is akad egy, csak nem tudtátok hogy az. no de honnan ismerkszik meg az igazi csövi:
1. a cigi. nagyon fontos. a cigaretta nem csak azért elengedhetetlen számára, mert csillapítja nikotin iránti olthatatlan vágyát, de itt élheti ki legjobban lejmoló hajlamát. utolsó forintjait is képes elverni rá, de ez semmit nem ér; 10 perc múlva már kiskutya szemekkel, és száraz ajkakkal formálja a következő mondatot:
"bocsi, nincs egy cigid?"
2. a pénz. pontosabban annak hiánya. igen, talán ez a pont sem meglepő, de a csövesnek nincs pénze. ettől persze nem kizárt, hogy fasza telefonja, laptopja, autója (vagy titokban egy maláj kurvákkal felszerelt jamaikai nyaralója) van, de pénze az nincs (lásd az egyes pontot az okokért). ezt a problémát a csöves a következő módon tudja megoldani (pontosabban még tovább mélyíteni): először is kölcsönkér, majd az így szerzett pénzt bedobálja a nyerőgépbe, utána pedig visszatér az első szakaszhoz. (fontosnak tartom megemlíteni, hogy a mi csövesünk igen nemes példány, és mindig vissza is fizeti a kesst)
ez a gyakorlatban a következőképpen hangzik:
"hallod, nem tudnál kölcsönadni egy ezrest, következő héten jön a diákhiel, akkor visszaadom!"
3. pia és buli. a 3. alapvető oszlopa a csövességnek. fontos, hogy a csöves nem alkoholista. napokig, vagy szélsőséges esetekben akár egy hétig is kihúzza szesz nélkül. amikor azonban nekiáll, az sosem egyenlő egy lájtos sörözéssel. alapvetően mindent megiszik, pláne, ha ingyen van. a kocsmákban azonban gyakran elkóborol, és richtig megtalálja a leglepukkantabb arcot, akit csak azért nem vágtak még ki az utcára, mert mindenki undorodik hozzáérni. ha lelkitársával kicsacsogta magát, a csöves gyakran bulizni is eljön, és valljuk meg ezt igen utánozhatatlanul jól csinálja. olyannyira, hogy amikor 3 óra körül a többség hazamegy, ő még vidáman vodkázik. sőt, amikor 5 körül már zárják a helyet, és a legnagyobb buliarcok is hazalépnek, ő még kikér egy sört. sőt, olyannyira, hogy a reggel 8as órára még részegen megy be. és nagy valószínűséggel olyannyira, hogy másnap este is még/már megint részegen találunk rá, persze 0 alvással. ilyenkor jellegzetes mondata a:
"most már nincs értelme lefküdni! basszunk be, mint a picsa!"
ez tehát egy tipikus csöves profilja, aki egyebár olyan, mint egy koala: semmi haszna, de legalább cuki.
ha a te társaságodban is akad ilyen, jelezd irányunkba, hátha egy csöves talit is összehozhatunk!

Holnap

2009.06.28. 23:57

Az alváshiány és a felvételi elbeszélgetésre való felkészülés alatti teher miatt a következőt fogom csinálni: 

 

 

 Az ami a Csövesféreg sose lesz: öltönyes Istenkirály!  Csövesnek lenni viszont le - várj egy kicsit - gendás ! :)

"Nincs szakadt kabátom, nem vagyok hajléktalan nem hordok bocskort. A világ egyik legszebb és legnehezebb foglalkozását űzöm, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: királydekk. A Csövesféreg megelőzi a családnevemet, és nem örülök neki, ha a BTK-sok összekeverik a Székesfehérvárat Budapesttel. Büszkén gondolok a The Ceasars-ra, a Jerk it out-ra, a Menhely Alapítványra, a Tesco májkrémre és T. Lacira. Szeretem a tekert cigit, a koccintós bort, a nyerőgépet, a Szalon sört, itt élek a nyomor szélén, tarhálásban mi vagyunk a császárok, és igenis, nálunk élnek a világ legszőrösebb csövesei! Mocskos féreg, ne változz meg!"

Elkerülendő, az oldalt látogató nők lelki egyensúlyára való tekintettel arctalanná tettük Napi Férgünket. Mint ahogy az ő alkoholra és nikotinra épülő idegrendszere ugyanúgy képtelen feldolgozni a testére szomjazó tinilányok áradatát.

"Rúgjunk be mint a picsa..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 június 28. 1:27 perc Pécs Szántó-kolesz

Én és az IzraElit felhívtuk a Csövesférget (innentől így nevezendő), hogy mégis mivel tölti szánalomra méltó napjait. Persze rihtig az alkoholgőzös-tarhálós alteregóval sikerült beszélni. Amikor először felhívtuk kinyomta IzraElit-Weisz kollegát, nem kis antiszemitizmusról hitet téve. Másodszorra ez történt az én telómról:

Röviden:

- IzaraElit: -  " Szevasz Csövesféreg? Miért nem kezdesz valamit az életeddel?"

- Csövesféreg: - " Itt vagyok Siófokon egy buliban és tarháltam egy szál cigit...

A társalgás további része az agysejtek, a személyiségi jogok  védelme miatt nem részletezhető, de Kollegámmal az AskeNázival ugy gondoltuk megéri a background infót.

Nemolyrégen még Vonyarcon - amire mi vonakodás nélkül megjelentünk - ő nem volt ott. Felhívtuk hát éjnek éjjelén, hajnali vmikor (3 óra) és megkérdeztük kedvesen, hogy érzimagát. Első hívásra kiakadt, hogy ő holnap korán fog kelni, meg 100 km-t kell vezetni... Megkérdezte a Weiszet: - Mégis mit akarsz az életeddel kezdeni? Én már két napja nem ittam! Válasz: - Eddig se csináltam semmit, ha valaminek nekiállnék megszűnnék létezni! Aztán letették. De azért még volt egy 20 csörgetés és többször is fölvette bizonyítva; hogy a részegeket nem bírja visszautasítani.

ÉLJ SOKÁ CSÖVESFÉREG!

 

Csövesek Napja

2009.06.28. 00:39

PÉCS 2009 június végén két nem kicsit részeg egyén szolidaritást válalva a világ szánalomra, jobb sorsra méltó egyéneivel létre hozza a Csövesek Napját. Az ünnepnapot szeptember 21-ére tettük, mert 110 évvel ezelőtt ekkor született egy  a mai Székesfehérvár területén, aki tökélyre vitte a néplázítást '19-ben, Horthy pengőjéből szítta Kossuthját, majd a II. világháború alatt olcsókommerszért vagy vodkáért igazította útba az országunkat megszálló vagy felszabadító (német) cspatokat. Neve említésre sem méltó, hiszen e mocskos féreg nyomorult élete során tökélyre fejlesztette a hazaárulás+lejmolás kombót tönkretéve ezrek életét és szélesítve saját létének rétegét és megteremtve a magyar társadalom mai hajléktalanjait.

Szakítva az országban eddig dúló kommunista-fasiszta-horthysta-gimnazista hagyományokkal eldöntöttük, hogy többet foglalkozunk ezzel a megnemértett, kitagadott réteggel. És hogy a komolytalanság vagy a gúny puszta gyanúja se merülhessen fel vádként ellenünk létre hozzuk a karitatász alapú Csövesek Napját, melyről már fentebb is olvashattaok.

Be kell azonban vallani nem holmi 2%-nyi liberális gondolatoktól vezérelve foglalkozunk vele. A mi környezetünkben is fellelhetők fiatal tehetséges hajléktalan példányok, melyeket a fellendülő magyar oktatási rendszer tárt karokkal tereli be védőszárnyai alá. Szóval a PTE-n is vannak hátrányos helyzetű ifjak és egyik végülis kénytelen-kelletlen be kell vallani igazi jóbarátunk lett az évek folyamán.

Mi elsősorban az Ő példáján okulva hoztuk létre ezt az oldalt, de az ünnepet szeretnénk egy magasabb cél érdekében csatasorba állítani.

Ha a környezetetekben van tehetséges, de önmagát, pénzügyeit irányítani képtelen csövesféreg (elsőre durván hangzik de a postok szaporodtával egyet fogtok érteni) támogassátok, segítsétek egy napi deckkel, kommersz felessel, koccintóssal, globus májkrémmel.

Ünnepeljük hát együtt a csövesek Napját büszkén hazafiasan, de ne (2%-os) homo libero beállítottsággal, ahogy a művelt katalán paraszt mondaná.

Ne feledjétek a Szánalom a legnagyobb Erő!

;)