"Nincs szakadt kabátom, nem vagyok hajléktalan nem hordok bocskort. A világ egyik legszebb és legnehezebb foglalkozását űzöm, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: királydekk. A Csövesféreg megelőzi a családnevemet, és nem örülök neki, ha a BTK-sok összekeverik a Székesfehérvárat Budapesttel. Büszkén gondolok a The Ceasars-ra, a Jerk it out-ra, a Menhely Alapítványra, a Tesco májkrémre és T. Lacira. Szeretem a tekert cigit, a koccintós bort, a nyerőgépet, a Szalon sört, itt élek a nyomor szélén, tarhálásban mi vagyunk a császárok, és igenis, nálunk élnek a világ legszőrösebb csövesei! Mocskos féreg, ne változz meg!"

Elkerülendő, az oldalt látogató nők lelki egyensúlyára való tekintettel arctalanná tettük Napi Férgünket. Mint ahogy az ő alkoholra és nikotinra épülő idegrendszere ugyanúgy képtelen feldolgozni a testére szomjazó tinilányok áradatát.

"Rúgjunk be mint a picsa..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsoves.blog.hu/api/trackback/id/tr821212866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása