Csövesek Napja

2009.06.28. 00:39

PÉCS 2009 június végén két nem kicsit részeg egyén szolidaritást válalva a világ szánalomra, jobb sorsra méltó egyéneivel létre hozza a Csövesek Napját. Az ünnepnapot szeptember 21-ére tettük, mert 110 évvel ezelőtt ekkor született egy  a mai Székesfehérvár területén, aki tökélyre vitte a néplázítást '19-ben, Horthy pengőjéből szítta Kossuthját, majd a II. világháború alatt olcsókommerszért vagy vodkáért igazította útba az országunkat megszálló vagy felszabadító (német) cspatokat. Neve említésre sem méltó, hiszen e mocskos féreg nyomorult élete során tökélyre fejlesztette a hazaárulás+lejmolás kombót tönkretéve ezrek életét és szélesítve saját létének rétegét és megteremtve a magyar társadalom mai hajléktalanjait.

Szakítva az országban eddig dúló kommunista-fasiszta-horthysta-gimnazista hagyományokkal eldöntöttük, hogy többet foglalkozunk ezzel a megnemértett, kitagadott réteggel. És hogy a komolytalanság vagy a gúny puszta gyanúja se merülhessen fel vádként ellenünk létre hozzuk a karitatász alapú Csövesek Napját, melyről már fentebb is olvashattaok.

Be kell azonban vallani nem holmi 2%-nyi liberális gondolatoktól vezérelve foglalkozunk vele. A mi környezetünkben is fellelhetők fiatal tehetséges hajléktalan példányok, melyeket a fellendülő magyar oktatási rendszer tárt karokkal tereli be védőszárnyai alá. Szóval a PTE-n is vannak hátrányos helyzetű ifjak és egyik végülis kénytelen-kelletlen be kell vallani igazi jóbarátunk lett az évek folyamán.

Mi elsősorban az Ő példáján okulva hoztuk létre ezt az oldalt, de az ünnepet szeretnénk egy magasabb cél érdekében csatasorba állítani.

Ha a környezetetekben van tehetséges, de önmagát, pénzügyeit irányítani képtelen csövesféreg (elsőre durván hangzik de a postok szaporodtával egyet fogtok érteni) támogassátok, segítsétek egy napi deckkel, kommersz felessel, koccintóssal, globus májkrémmel.

Ünnepeljük hát együtt a csövesek Napját büszkén hazafiasan, de ne (2%-os) homo libero beállítottsággal, ahogy a művelt katalán paraszt mondaná.

Ne feledjétek a Szánalom a legnagyobb Erő!

;)

A bejegyzés trackback címe:

https://napicsoves.blog.hu/api/trackback/id/tr601212798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása